Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+380 (67) 815-32-03
Наша адреса
Україна, Одеса
Промринок 7 км вул. Фабрична, магазин 626
Телефони
Графік роботи
  • Понеділок - четвер:
  • з 07:30 до 16:30
  • П'ятниця: Вихідний
  • Субота – неділя
  • з 07:30 до 16:30
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Пом'якшувач м'яса Тендерайзер

Виробник: Fackelmann Модель: TV-108
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
В наявності
Авторизуйтесь або зареєструйтесь щоб побачити ціни
Минимальное кол-во:мин. партия товара 2 шт.
Доставка
Укрпошта Укрпошта
Нова Пошта Нова Пошта
Оплата
Оплата при доставці Оплата при доставці
Оплата на розрахунковий рахунок Оплата на розрахунковий рахунок
Пом'якшувач м'яса Тендерайзер
Авторизуйтесь або зареєструйтесь щоб побачити ціни
Опис
Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу Fackelmann (Німеччина) Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше. Опис ручного тендерайзера: - Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря. - Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше. - Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту. - Тендерайзер легко миється. - Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %. - Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів. - Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. - Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою. Технічні характеристики ручного тендерайзера: - леза – нержавіюча сталь - колір – білий - Кількість лез - 24 шт. - Габаритні розміри, мм - d51 x (H)188мм - Виробництво: Fackelmann (Німеччина). Вироблено в Китаї. 1.Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику. 2. Відбийте м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату. Уникайте попадання лез на кістки. Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін. В процесі відбивання можна додати спеції. Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.
Характеристики
Общие
Минимальное кол-во
мин. партия товара 2 шт.
Відгуки

Відгуків про цей товар ще не було.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.